Hipp hipp hurra!!!

Hipp hipp hurra för Ekmans Trädgårdsmiljö!

Den 1:a april år 2008 startade Martin Ekman företaget Ekmans Trädgårdsmiljö. Så idag firar alltså företaget 10 år! 

Det har hänt mycket under dessa 10 år. Några enstaka kunder år 2008 har idag blivit närmre 600 stycken! Från att Martin arbetat helt på egen hand så är vi idag fem anställda och har många av duktiga underentreprenörer.

Nyckeln i denna framgång är Martin! Det finns ytterst få människor med ett sådant driv och vilja. Inga problem är för stora utan bara mer eller mindre utmanande i Martins värld! På detta sätt har Martin byggt upp en mycket stor kunskapsbank inom allt som har med trädgård att göra. Att alltid prioritera att utföra arbeten av högsta klass, både sett till kvalité och tidseffektivitet, har varit en självklarhet för Martin och är fortfarande grunden i vårt företag.

För drygt två år sedan fick jag chansen att komma in som delägare i företaget. Verksamheten hade växt såpass mycket att det inte var möjligt att sköta alla delar själv för Martin. Jag har sedan dess bland annat avlastat Martin med administrativa bitar så att han kunnat fortsätta fokusera på att utveckla trädgårdsarbetet och ta hand om alla våra kunder. Det är mycket stimulerande att driva detta företag ihop med Martin och vi utvecklar oss hela tiden inom många olika områden.

Så idag på 10-årsdagen vill jag hylla Ekmans Trädgårdsmiljö AB och det otroliga jobb som Martin gjort. I samma andetag vill jag även passa på att tacka er alla kunder som ger oss så stort förtroende, tack!

PS Håll ögonen öppna! Framåt sommaren kommer vi att fira vårt tioårsjubileum och hoppas att ni vill vara med! DS

//Daniel Söderberg, stolt delägare i Ekmans Trädgårdsmiljö AB

 
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar