Idrott eller trädgårdsarbete?!

I tisdags var vi full styrka, fem man, som gjorde oss beredda för en tuff prestation (arbetsdag). En lastbil med två lass jord, ca 22 kubikmeter – allt skulle för hand skottkärras vidare.

Då vi skött vår försäsongsträning väl (kört mycket skottkärra i sommar) tog vi oss an uppgiften med gott mod…  Med smattrande steg på stengångarna kördes skottkärra efter skottkärra ut. Uppmuntrande lagkamrater, en och annan pik när en skottkärra såg halvlastad ut och i övrigt fullt fokus på uppgiften. Vid halvtidsvilan (lunchen) återstod inte mycket, vi hade gjort en bra första halvlek (förmiddag) och bestämde oss gemensamt för att bärga segern i andra halvlek (eftermiddagen). Vi passade även på att fylla depåerna med ny energi, se bild nedan.

Kai, Bo, Martin & Moustafa laddar batterierna. (Fotograf Daniel).

Kai, Bo, Martin & Moustafa laddar batterierna. (Fotograf Daniel).

En bra start i andra halvlek (eftermiddagen) bidrog till att vi kunde defilera in i mål (all jord på plats).  Lite tröttare än vanligt så tackade vi varandra för en väl genomförd match (arbetsdag) och åkte hem.

På kvällen fick undertecknad ett sms från åldermannen i laget. ”Kom precis hem från gymmet! Körde ett extra pass,  vi ses imorgon”. Sanningshalten i sms:et var förmodligen låg, men attityd och glimt i ögat är viktigt i vårt team!

//Daniel

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar