Kundservice!

För oss på Ekmans Trädgårdsmiljö AB är kundservice otroligt viktigt. Vi sätter stor prestige i att hålla det vi lovat, oavsett om det gäller avtalade tider, priser eller kvalité på arbete eller material.

Vi har nu ”byggt om” vår telefonväxel. Kunder som ringer oss (035-299 65 20) möts nu av detta meddelande:

Hej och välkommen till Ekmans Trädgårdsmiljö AB. Vi arbetar för fullt ute hos våra kunder nu. Vi ber dig därför att lämna ett meddelande, uppge ditt namn, adress och framförallt ditt ärende så återkommer vi till dig! Om du hellre vill skriva ditt ärende så går det lika bra, det kan du göra via kontaktformuläret på vår hemsida, ekmanstradgardsmiljo.se 
 
Om du har ett akut eller på annat sätt brådskande ärende och behöver få tag i Daniel eller Martin omgående, tryck 1, tack!
Men är det här verkligen bra kundservice? Att inte svara i telefon alltid? Ja, vi anser faktiskt det! När vi är ute och arbetar hos våra kunder vill vi göra så bra och effektiva arbeten som möjligt, att då prata i telefon minskar den kvalitén. Därför vill vi minimera telefontiden när vi är hos en kund och istället i lugn och ro ringa upp den som sökt oss. Då kan vi förbereda oss inför samtalet och även ge den kunden en riktigt bra service över telefon!
Och ja…vi kommer att återkoppla till alla som hört av sig, oavsett om det är ett lämnat meddelande över telefon eller via ekmanstradgardsmiljo.se. Det lovar vi! Och då blir det ju så… 🙂
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar