Platsannons: Anläggare

Vi söker anläggare!

Ekmans Trädgårdsmiljö AB grundades år 2008 av Martin Ekman som idag äger företaget ihop med Daniel Söderberg. I nuläget är vi fem anställda samt har samarbeten med ett antal underentreprenörer. Företaget omsatte 3,8 miljoner kr år 2017 och har en starkt växande kundlista där de flesta kunderna finns i Halmstad kommun.

Vi utför de flesta arbeten inom trädgård. Variationen av uppdrag är stor.

Trädgårdsanläggning, såsom stenläggningar, murar, nyanläggning av rabatter och gräsmattor.
Trädgårdsskötsel, såsom häckklippning, beskärning, trädfällning, gräsklippning, ogräsrensning.

Våra kunder är privatkonsumenter, bostadsrättsföreningar, byggföretag och andra företag.

Att kunden blir nöjd med arbetet är alltid prioritet ett. Vi trivs när tempot är högt och de roliga jobben avlöser varandra. Vi är prestigelösa och letar ständigt efter sätt att förbättra oss och utveckla företaget.

Välkommen att läsa mer om oss på www.ekmanstradgardsmiljo.se

Som anläggare får du en viktig roll i vårt företag. Vi får löpande in många förfrågningar på olika typer av anläggningsarbeten. Allt från stenläggningar, murar och rabatter till plank, staket och trädäck. I din roll kommer du vara delaktig i beräkningar/offerter och sedan ansvara för att utföra arbeten från uppstart till målgång. Ibland på egen hand och ibland i team.

Arbetsdagarna är sällan lika varandra, mindre uppdrag varvas med större. Hos oss erbjuds du ett innehållsrikt och stimulerande arbete. Du har stora möjligheter att utvecklas i din roll i takt med att företaget växer.  Vi erbjuder självklart en konkurrenskraftig lön.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom anläggning eller byggnadsbranschen. Utbildning är meriterande men inget krav. Arbetet är fysiskt så en god grundkondition behövs.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, vi vill att du är driven, engagerad, lösningsorienterad och samarbetsvillig.

Din ansökan skickas till daniel@ekmanstradgardsmiljo.se. Vi rekryterar löpande så vänta inte med att sända in din ansökan! Har du frågor kring tjänsten, ring Daniel 035-299 65 21 eller Martin 035-299 65 22.

Platsannonsen finns även här nedan som PDF-fil, klicka på texten:

 Platsannons anläggare

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar