Platsannons: Arbetande arbetsledare

Vi söker arbetande arbetsledare!

Ekmans Trädgårdsmiljö AB grundades år 2008 av Martin Ekman, som idag äger företaget ihop med Daniel Söderberg. Företaget omsatte drygt 3 miljoner kr år 2016 och har en starkt växande kundlista där de flesta kunderna finns i Halmstad kommun.

Vi utför de flesta arbeten inom trädgård. Variationen av uppdrag är stor.

Trädgårdsanläggning, såsom stenläggning, murar, nyanläggning av rabatter och gräsmattor.
Trädgårdsskötsel, såsom häckklippning, beskärning, trädfällning, gräsklippning, ogräsrensning.

Våra kunder är privatkonsumenter, bostadsrättsföreningar, byggföretag och andra företag.

Att kunden blir nöjd med arbetet är alltid prioritet ett. Vi trivs när tempot är högt och de roliga jobben avlöser varandra. Vi är prestigelösa och letar ständigt efter sätt att förbättra oss och utveckla företaget.

Välkommen att läsa mer om oss på www.ekmanstradgardsmiljo.se

Som arbetande arbetsledare får du en nyckelroll i vårt växande företag. Vi är vanligen flera team igång på olika trädgårdsuppdrag. I din roll ser vi dig leda det team som arbetar med skötseluppdrag. Precis som Martin & Daniel deltar du även i det praktiska arbetet och är ett föredöme när det gäller att göra ett proffsigt och snabbt arbete. I din roll ingår även planering och utvärdering av jobben.

Arbetsdagarna är sällan lika varandra, mindre uppdrag varvas med större. Årstiderna skapar olika typer av behov hos kunderna. Allt från beskärning under vintertid till häckklippning och gräsklippning under sommartid.

Hos oss erbjuds du ett innehållsrikt och stimulerande arbete. Du har stora möjligheter att utvecklas i din roll i takt med att företaget växer.  Vi erbjuder självklart en konkurrenskraftig lön.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från trädgårdsbranschen eller anläggningssidan och med blick för trädgårdsarbete. Utbildning är meriterande men inget krav. Vana att leda och hjälpa medarbetare är likaså ett plus. Arbetet är fysiskt så en god grundkondition behövs.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss, vi vill att du är engagerad, lösningsorienterad och samarbetsvillig.

Din ansökan skickas till daniel@ekmanstradgardsmiljo.se. Vi rekryterar löpande så vänta inte med att sända in din ansökan! Har du frågor kring tjänsten, ring Daniel 035-299 65 21 eller Martin 035-299 65 22.

Platsannonsen finns även här nedan som PDF-fil, klicka på texten:

Arbetande arbetsledare PDF

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar