Strategi för år 2019

Förra året var ett utmanande och lärorikt år på många sätt. Dessa lärdomar och insikter har bidragit till att vi tagit en del strategiska beslut inför framtiden som vi dela med oss till er kunder och följare:

  • Vi har valt att smalna av företagets verksamhetsområde. Framöver kommer vi inte att erbjuda trädgårdsanläggning med hårdgjorda material som stenläggning och murar. Vi kommer att inrikta företaget mer på trädgårdsskötsel och diverse projekt med levande material så som rabatter och gräsmattor.
  • Vi kommer att prioritera och vårda våra befintliga och trogna kunder. Nya kunder välkomnas givetvis men väntetiden för olika sorters uppdrag  kan vara lång. I nuläget är vi fullbokade fram till sommaren när det gäller större jobb. Vi sätter mycket stor prestige i att vara en part att lita på. Vi ska alltid göra det vi lovat, därmed undviker vi att överboka oss.
  • För oss är det oerhört viktigt att utföra arbeten med hög kvalité. Vi vill leverera tjänster där arbeten utförs med rätt kompetens, effektivt sett till tidsåtgång och med fokus på kundnöjdhet. Därför lägger vi stor vikt vid vår personal. Genom rätt rekrytering,  kontinuerlig utbildning och en ständig nyfikenhet i att lära oss mer vill vi leverera bästa möjliga tjänster inom vårt verksamhetsområde.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar