Vi söker förstärkning!

>> Platsannons – klicka här för att öppna i PDF! <<

Ekmans Trädgårdsmiljö AB behöver förstärkning!

Under år 2017 har vi många jobb som skall utföras. Vi ser fram mot att få göra både nya och befintliga kunder riktigt nöjda. Nöjda kunder är alltid vår prioritet!

Vi erbjuder ett varierat arbete, årstiderna och månaderna skapar olika behov av trädgårdsarbeten, och arbetsdagarna är sällan lika varandra. Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av beskärning, gräsklippning, plantering, häckklippning, ogräsrensning, olika sorters trädgårdsanläggning och mycket, mycket mer!

Vi erbjuder timanställning, som för rätt person har stora möjligheter att övergå i en varaktig anställning.

Du behöver vara driven, engagerad och kundinriktad – precis som vi är. Du behöver en god fysik där uthållighet är viktigare än råstyrka. Trädgårdsintresse, utbildning eller arbetserfarenhet inom området är givetvis ett plus. Är du öppen för att lära dig nya saker så kommer du snabbt att öka dina kunskaper. Vi är enkla och prestigelösa och ser gärna att du är det med.

Vi arbetar med löpande rekrytering och är intresserade av ansökningar oavsett om du är tillgänglig omgående eller först till sommaren.

För frågor eller ansökan:
daniel@ekmanstradgardsmiljo.se
0730-39 50 20

Vi tar helst emot ansökan via e-post.

Ekmans Trädgårdsmiljö AB grundades år 2008 av Martin Ekman. Vi hjälper kunder med:

Trädgårdsanläggning, till exempel stenläggningar, murar, nyanläggning av rabatter och gräsmattor.
Trädgårdsskötsel, till exempel häckklippning, beskärning, trädfällning, gräsklippning, ogräsrensning.

Variationen av uppdrag är stor!

För oss är kunden viktigast, att kunden blir nöjd med vårt arbete är alltid prioritet ett. Vi arbetar hårt och effektivt för att utföra bra arbeten. Vi trivs när tempot är högt och de roliga jobben avlöser varandra. Vi är prestigelösa och letar ständigt efter sätt att förbättra oss.  Genom att ge varandra tips, råd och konstruktiv kritik lär vi oss hela tiden nya saker.

Välkommen att läsa mer om oss på www.ekmanstradgardsmiljo.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar