Vi söker personal!

 

Det här är Kai Lodin! Han har arbetat på Ekmans Trädgårdsmiljö AB sedan år 2015. Egentligen är Kai pensionär men han älskar att arbeta och att arbeta utomhus!

Kai har arbetat med många olika uppgifter på företaget. Allt från att vara efterpatrull till oss andra och ansvara för att lasta ris, häckklipp eller annat avfall. Ibland åker han runt och utför gräsklippningen hos våra stamkunder, andra dagar är det vattning av torra rabatter som står på agendan eller utföra körningar och andra småuppdrag.

Kai är en mycket pålitlig person som löser alla sorters uppgifter med bravur. Han har god fysik och är rejäl i sitt sätt. Kai tar sig an uppgifterna med ett leende på läpparna, han håller alltid vad han lovar och är därmed oerhört uppskattad bland kunderna och kollegorna. En fantastisk person och fin medmänniska!

Eftersom Kai är en pensionär med många järn i elden har han själv haft möjlighet att styra sitt arbetsschema, vanligen bestäms i samråd med honom kring kommande vecka/veckors schema. Det brukar bli jobb 3-4 dagar per vecka för Kai och då anpassar företaget uppgifter på ett flexibelt sätt.

Nu har Kai bestämt sig för att varva ned och vi söker därmed hans efterträdare. Kanske är du också pensionär men vill fortsätta arbeta? Eller du kanske är yngre och tycker arbetsbeskrivningen verkar lockande? Känner du igen dig i Kais sätta att vara och har lätt för att ta kunder? Vi är intresserade av personal som kan både deltid och heltid.

Vi frågade Kai om hur det är att arbeta på Ekmans Trädgårdsmiljö AB och fick detta svar:

”Jag har trivts ypperligt under mina fem år på Ekmans Trädgårdsmiljö AB. Bra sammanhållning i gruppen. Struktur, ordning och reda samt klara och tydliga arbetsuppgifter. Säkerhet är alltid prioriterat och de kurs & utbildningar som krävs har jag fått, t.ex. motorsågsutbildning. Företaget är proffsigt och ser till att tillhandahålla bra utrustning, bilar osv. Ledningen i företaget är flexibla och schemaläggning med mera sköts alltid smidigt.” – Kai Lodin 2020-02-07

Hör av dig med din ansökan till martin@ekmanstradgardsmiljo.se eller ring Martin på telefon 0738-126950.

Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan!

Nedan finns annonsen i sin helhet som PDF:

Platsannons ersättare till Kai