Vi söker personal!

Ekmans Trädgårdsmiljö AB behöver förstärkning!
Under år 2021 har vi många jobb som skall utföras.
Vi ser fram mot att få göra både nya och befintliga kunder riktigt nöjda.
Nöjda kunder är alltid vår högsta prioritet!
Vi erbjuder ett varierat arbete, årstiderna och månaderna skapar olika behov av trädgårdsarbeten, och arbetsdagarna är sällan lika varandra.
Arbetsuppgifterna kan bland annat bestå av beskärning, gräsklippning, plantering, häckklippning, ogräsrensning, olika sorters trädgårdsanläggning och mycket, mycket mer!
Vi erbjuder till en början timanställning, som för rätt person har stora möjligheter att övergå i en varaktig anställning.
Vi ser att du som söker har:
– Erfarenhet och/eller utbildning rörande trädgårdsyrket.
– Ett brinnande intresse och en vilja att bli bäst.
Att ta till sig av våra arbetssätt och instruktioner är en nyckelegenskap hos oss. Vi vill att de som jobbar hos oss ska ha en ambition att bli väldigt bra på det man gör. Vi har stor kompetens och har löpande internutbildningar för att ständigt utvecklas.
– Ordningssinne.
Vi lägger stor vikt vid att alltid komma till kunder på utsatt tid och utföra det vi har lovat. Därför är det viktigt att vi kommer till jobbet i tid, har rätt kläder för väder och rätt utrustning med oss.
– Lagspelaregenskaper.
Vi är enkla och prestigelösa och ser att du är det med. Vi är ett litet företag men med många olika uppgifter, därför är det viktigt för oss att alla kan göra allt och att vi kan lära oss av varandra.
Vi arbetar med löpande rekrytering och är intresserade av ansökningar oavsett om du är tillgänglig omgående eller först till sommaren.
För frågor och ansökan kontakta Jerry Larsson:
jerry@ekmanstradgardsmiljo.se
Ansökan sker endast per e-post.