Om oss!

Ekmans Trädgårdsmiljö erbjuder planering, trädgårdsanläggning och trädgårdsskötsel efter dina behov och förutsättningar. Vår målsättning är att utföra trädgårdsarbeten som gör dig som kund mer än nöjd. Vi är enkla att ha kontakt med och vi uppfyller de löften vi ger. Du kan lita på oss!

Företaget grundades år 2008 av Martin Ekman. Vi hjälper både privatpersoner och företag med skötsel och anläggning av trädgårdar. De flesta arbeten utförs inom Halmstad, Laholm och Falkenbergs kommun.

Organisationsnummer: 556910-3038

Här nedan följer en kort presentation av oss ägare och medarbetare:

Martin Ekman

Martin Ekman

Ägare och trädgårdsingenjör

Hallå där! Mitt namn är Martin och jag startade företaget Ekmans Trädgårdsmiljö år 2008. Jag har sedan barnsben ett stort intresse för växter och trädgård.

Jag har utbildat mig på Sveriges lantbruksuniversitet, Alnarp, till Trädgårdsingenjör. Arbetat på fem olika odlingsföretag i Sverige, England och Irland som plantskolist/odlare och därefter på Riksbyggen som trädgårdsanläggare.

År 2008 bestämde jag mig för att starta och driva eget företag. Vilket jag inte ångrar! Här får jag dagligen nyttja mina kunskaper om växter och trädgård.

Det sporrar mig att genomföra nya lyckade projekt tillsammans med dig som kund. Varmt välkommen att ta kontakt med mig!

martin@ekmanstradgardsmiljo.se
035-299 65 22

Daniel Söderberg

Daniel Söderberg

Delägare och kundansvarig

Hej! Mitt namn är Daniel Söderberg. Från år 2016 är jag delägare och medarbetare på Ekmans Trädgårdsmiljö. Jag har en bakgrund inom marknadsföring, kundservice och har även arbetat flera år tillsammans med Martin Ekman inom trädgårdsanläggning.

Professionell kundservice och därmed göra kunder nöjda är en självklarhet för mig. Jag vill verkligen göra allt för att du som kund skall bli nöjd med vårt arbete. Tveka inte att ta kontakt med mig!

daniel@ekmanstradgardsmiljo.se
035-299 65 21

Kai Lodin

Kai Lodin

Medarbetare

Hejsan! Mitt namn är Kai Lodin. Jag har arbetat på Ekmans Trädgårdsmiljö sedan år 2015.

Trädgårdsskötsel är min huvuduppgift och jag utför mina uppgifter med målsättning att alltid göra ett väl utfört jobb, oavsett om det är gräsklippning eller ogräsrensning på agendan. Jag har flera års erfarenhet av trädgårdsarbete och även en lång karriär inom försvarsmakten.

Jerry Larsson

Jerry Larsson

Medarbetare

Hej! Mitt namn är Jerry Larsson. Jag har arbetat på Ekmans Trädgårdsmiljö AB sen år 2018.

Jag brinner för trädgårdsyrket! Nyligen utbildad inom trädgård på en 1-årig yrkesutbildning. Samt har 1 års erfarenhet från branschen och många år inom serviceyrken. Jag kommer att arbeta med trädgårdsskötsel och även ha en del samordningsansvar på företaget. Det ska bli roligt att lära känna befintliga och nya kunder!