Om oss!

Ekmans Trädgårdsmiljö erbjuder planering, trädgårdsanläggning och trädgårdsskötsel efter dina behov och förutsättningar. Vår målsättning är att utföra trädgårdsarbeten som gör dig som kund mer än nöjd. Vi är enkla att ha kontakt med och vi uppfyller de löften vi ger. Du kan lita på oss!

Företaget grundades år 2008 av Martin Ekman. Vi hjälper både privatpersoner och företag med skötsel och anläggning av trädgårdar. De flesta arbeten utförs inom Halmstad, Laholm och Falkenbergs kommun.

Organisationsnummer: 556910-3038

Här nedan följer en kort presentation av oss ägare och medarbetare:

Martin Ekman

Martin Ekman

Ägare och trädgårdsingenjör

Hallå där! Mitt namn är Martin och jag startade företaget Ekmans Trädgårdsmiljö år 2008. Jag har sedan barnsben ett stort intresse för växter och trädgård.

Jag har utbildat mig på Sveriges lantbruksuniversitet, Alnarp, till Trädgårdsingenjör. Arbetat på fem olika odlingsföretag i Sverige, England och Irland som plantskolist/odlare och därefter på Riksbyggen som trädgårdsanläggare.

År 2008 bestämde jag mig för att starta och driva eget företag. Vilket jag inte ångrar! Här får jag dagligen nyttja mina kunskaper om växter och trädgård.

Det sporrar mig att genomföra nya lyckade projekt tillsammans med dig som kund. Varmt välkommen att ta kontakt med mig!

martin@ekmanstradgardsmiljo.se
035-299 65 22

Daniel Söderberg

Daniel Söderberg

Delägare och kundansvarig

Hej! Mitt namn är Daniel Söderberg. Från år 2016 är jag delägare och medarbetare på Ekmans Trädgårdsmiljö. Jag har en bakgrund inom marknadsföring, kundservice och har även arbetat flera år tillsammans med Martin Ekman inom trädgårdsanläggning.

Professionell kundservice och därmed göra kunder nöjda är en självklarhet för mig. Jag vill verkligen göra allt för att du som kund skall bli nöjd med vårt arbete. Tveka inte att ta kontakt med mig!

daniel@ekmanstradgardsmiljo.se
035-299 65 21

Peter Lave

Peter Lave

Arbetsledare och trädgårdsanläggare

Hej!

Mitt namn är Peter Lave. Från år 2018 arbetar jag på Ekmans Trädgårdsmiljö AB. I min kombinerade roll som arbetsledare inom trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggare kommer jag ta mig an många olika sorters uppdrag. Jag gillar den variationen och möjligheten att hjälpa olika sorters kunder!

Jag har en bred erfarenhet från tidigare arbeten som bland annat anläggare, maskinförare och egen firma inom trädgård.

Moustafa Misto

Moustafa Misto

Medarbetare

Hej! Mitt namn är Moustafa Misto. Jag arbetar sedan april år 2016 på Ekmans Trädgårdsmiljö AB. Trots min unga ålder har jag flera års erfarenhet av trädgårdsarbete, bland annat i Libanon och Abu Dhabi. Jag arbetar med både trädgårdsanläggning och trädgårdsskötsel och tycker det är lika roligt varje gång jag hjälpt till att göra en trädgård riktigt fin.

Kai Lodin

Kai Lodin

Medarbetare

Hejsan! Mitt namn är Kai Lodin. Jag har arbetat på Ekmans Trädgårdsmiljö sedan år 2015.

Trädgårdsskötsel är min huvuduppgift och jag utför mina uppgifter med målsättning att alltid göra ett väl utfört jobb, oavsett om det är gräsklippning eller ogräsrensning på agendan. Jag har flera års erfarenhet av trädgårdsarbete och även en lång karriär inom försvarsmakten.